ALLES AAN -70%
ALLERLAATSTE AFPRIJZINGEN!

Verzenden & retourneren

De door de consument bestelde producten, worden telkens binnen de 2 werkdagen verzonden, hetzij uitdrukkelijk anders vermeld op de website.

 

De levering gebeurt door Bpost, Postnl. en DPD.

 

Verzendkosten binnen de EU (buiten België), kunnen berekent worden bij het plaatsen van uw bestelling. Voor de verzendkosten betreffende de levering van een pallet zoals meubels, dient de consument per e-mail of telefonisch contact op te nemen te nemen met Ba-Bee.

 

Alle bestelde producten worden enkel geleverd op de begane grond tot aan de drempel van de voordeur, tijdens werkdagen en binnen gebruikelijk werkuren.

De producten worden geleverd op het leveradres dat door de klant bij zijn bestelling heeft doorgegeven. Foutieve leveringadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten ten laste van de klant.

Afgeprijsde artikelen kunnen niet terugbetaald, of geruild worden. 

Heeft u een verkeerd artikel besteld en wenst u deze alsnog te retourneren? Dit kan gratis in onze winkel afgegeven worden, of op eigen kosten terug gezonden worden. 

Ba-Bee is niet verantwoordelijk voor eventuele schade, diefstal of het verlies van de bestelde goederen tijdens de levering. De door de consument bestelde artikelen worden telkens goed en veilig verpakt voor verzending.

Ba-Bee maakt gebruik van cookies, je kan je voorkeuren wijzigen. Manage cookies