GRATIS VERZENDING VANAF 120 EURO

De geboortelijstservice van Ba-Bee …

Stappen:

Jullie zijn zwanger, proficiat!

Maak een afspraak rond de 20w van de zwangerschap

Beheer/vul je geboortelijst verder aan

4weken voor de uitgerekende bevallingsdatum, worden je gekozen spulletjes aan huis geleverd

Jullie kindje werd geboren; de geboortelijst wordt geactiveerd

De lijst wordt ongeveer na 2-3 maand na de geboorte afgesloten in samenspraak met de ouders. Daarbij wordt de eventuele waarborg verrekend, en teruggestort als alles werd verkocht. Ook wordt de lijstwaardebon opgemaakt van 10%. Als niet alles verkocht werd, kan de lijstwaardebon hier ook voor gebruikt worden.

We hebben artikelen met aankoopverplichting en zonder aankoopverplichting, de wensartikelen:
Wensartikelen zijn vaak niet de essentials, maar eerder de nice-to-have spulletjes. Deze worden niet op voorhand besteld voor jullie, en daardoor hebben deze artikelen geen aankoopverplichting. Meer info daarover? Contacteer ons, of spring eens binnen. 

Wist je dat je niet aan een minimum bedrag moet komen om een geboortelijst bij Ba-Bee te leggen? Misschien verwachten jullie een tweede kindje en hebben jullie minder spulletjes nodig? Of hebben jullie al spulletjes gekregen van familie/vrienden, of zelf dingen aangekocht? Een kleinere geboortelijst kan dus ook. 

Kiezen jullie ervoor om toch geen geboortelijst aan te leggen? Bij Ba-Bee kunnen jullie ook terecht op onze webshop. Wil je iets wat niet op onze webshop staat, neem gerust contact met ons op, zodat wij het nodige kunnen doen om de gewenste artikelen te bestellen. 

 

Ba-Bee maakt gebruik van cookies, je kan je voorkeuren wijzigen. Manage cookies